Un tros de fang

M’encanta aquesta cançó dels Mishima. No puc deixar-la d’escoltar … i és que tu no saps com em fas sentir.

Un tros de fang

Un trozo de barro

Tu no saps com em fas sentir
Com un ninot fora la caixa
Tan petit i insignificant
A les teves mans un tros de fang
Tu no saps com em fas sentir
Com un idiota que compta el temps perdut
Entre un ja ens veurem i un avui no puc

Tu no saps reconèixer en mi
El que tinc d’or et sembla una llauna
i jo m’arrugo i vaig oxidant-me

El que trobo dolç a tu t’amarga
I per allargar la tonteria
el que ens cremava avui està ofegant-me

I per allargar la tonteria
el que ens cremava avui està ofegant-me

Tu no saps com em fas sentir

Tú no sabes como me haces sentir
Como un muñeco fuera de la caja
Tan pequeño e insignificante
En tus manos un trozo de barro
Tú no sabes como me haces sentir
Como un idiota que cuenta el tiempo perdido
entre un “nos veremos” y un “hoy no puedo”

Tú no sabes reconocer en mi
lo que tengo de oro te parece una lata
y me arrugo y voy oxidándome

Lo que encuentro dulce, te amarga
y para alargar la tontería
lo que nos quemaba hoy me está ahogando

Y para alargar la tontería
lo que nos quemaba hoy me está ahogando

Tú no sabes como me haces sentir

2 Comments
  1. jose

    A vegades m´agradaria que et veiesis pels meus ulls. Ningu no mereix el sacrifici propi d´algu que va estimar amb tota l´anima pero no va aconseguir res a canvi. Tu mereixes algo millor que consumir-te dins de la pena per algu que tan l´hi fa . Ella no ho mereix. Aquesta canço expresa molt be el que sents i el que jo percebeixo dins teu. Saps pel que jo he pasat , i vaig necesitar el meu temps… Pero tú has de començar a proposar-te passar pagina avans de que sigui massa tard. Sento que el meu català escrit sigui tan penos pero voldria que l´idea t´arrives be. Gracies per esser un bon amic.

  2. Israel

    Gràcies pel comentari, però et confons. La cançó i l’escrit aquest així com l’anterior no tenen res a veure amb el passat que tots dos coneixem i sí molt amb el present del que jo només estic assabentat.
    Allò passat va quedar en quelcom que va deixar d’importar-me fa temps i que veient els esdeveniments es demostra cada dia que vaig prendre la decisió correcta.
    Tot i això, torno a repetir-me: en el transfons de la cançó només hi ha present.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*